LITERATURA

S'ajorna l'entrega dels Premis del 7è Concurs Literari "El Portal" de Castellvell

Es farà el 21 d'abril

per M.A., Reus, Catalunya | 19 de gener de 2022 a les 10:52 |
Els premis es lliuraran a l'abril | ND
L'acte d'entrega dels Premis del 7è Concurs de Narrativa Lliure en Català “El Portal”, que estava previst celebrar-se el proper dissabte 22 de gener, s'ha ajornat fins al 21 d'abril, degut a la situació provocada per la pandèmia i l'elevat nombre de contagis d'aquesta sisena onada. L'acte tindrà lloc, a les 7 de la tarda, al local de Cal Barenxó.

En aquest acte també es farà la presentació de l'edició de 2022 del concurs convocat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castellvell del Camp, que enguany augmentarà el número de premis (que passaran de dos a tres), així com la seva quantia, amb l'objectiu de potenciar la promoció de la cultura i la literatura en llengua catalana.

Els guanyadorsCal recordar que el passat 29 de desembre el concurs va fer públic el nom dels guanyadors de la darrera edició. El primer premi en metàl·lic, dotat amb 400 euros, ha estat per a la narració titulada 'A l'ull del Delta' amb pseudònim “Casilda”, que correspon a Vicenç Ambrós i Besa, de Berga. Pel que fa a l'accèssit, dotat amb 200 euros, correspon a la narració 'Quan s'esgavella l'encaix' amb pseudònim “Badaplats”, de Raimond Aguiló Bartolomé, de Reus. En total, en aquesta setena edició s'hi han presentat 21 treballs. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: