1 de 10
POLÍTICA

El PSC vol que s'acabin els «continus» talls de llum als barris de Reus

Els socialistes plantegen la qüestió en una moció de cara al ple de divendres

Martín i el regidor Fort, aquest matí de dimarts, a Reus | PSC Reus
per M.B., Reus, Catalunya | 18 de gener de 2022 a les 11:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup municipal del PSC portarà al plenari d’aquest divendres dues mocions, una per acabar amb els "continus" talls de llum en diferents punts de la ciutat, "que fa anys que es produeixen", i l’altra per incrementar les zones verdes a Reus. “Aquestes són dues propostes que busquen millorar la qualitat de vida dels reusencs", ha afirmat el portaveu socialista, Andreu Martín, qui ha apuntat que “perquè si no vetllem nosaltres per ells, ningú del govern ho farà, com hem vist en aquesta darrera dècada on només s’anuncien grans projectes, però no es tracten les preocupacions reals dels ciutadans”.

Fonts del PSC han assenyalat que "hem reiterat en diverses ocasions aquesta problemàtica", en al·lusió als talls de llum, i a començaments del 2021 "vam presentar una moció en aquesta línia, una proposta que es va aprovar per unanimitat amb una esmena del govern; tanmateix, un any després, desconeixem que l’equip de Carles Pellicer hagi realitzat res”. Els talls afecten els barris Fortuny, Juroca, Montserrat i Pastoreta, segons els socialistes, "però aquest no és l’únic problema que tenim amb la xarxa de subministrament elèctric a la ciutat, on bona part dels carrers encara tenen els cables penjant amb el perill que això comporta", ha fet constar Martín. A més, “cal insistir en el soterrament de les torres elèctriques del Pinar i cal seguir parlant amb la Generalitat fins a aconseguir-ho”, ha defensat.

Per tot això, ha conclòs, "des de l’Ajuntament s’ha de parlar amb les empreses subministradores d’electricitat per millorar el servei i incrementar les inversions".

Pel que fa a la segona moció que el PSC portarà al plenari, tracta sobre els espais verds de la ciutat, "unes zones que brillen per la seva absència". Des del PSC Reus, doncs, es demanarà a l’equip de govern que "cada any hi hagi una partida pressupostària destinada als espais verds, per reprendre projectes com la V verda, per millorar els camins i barrancs del voltant de Reus i fer-ne una anella verda per on passejar o fer esport, i crear més zones per millorar el patrimoni natural de la ciutat". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: