LLENGUA

Política Lingüística obre el termini per formar part del Cens d'entitats de foment de la llengua catalana

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 17 de gener de 2022 a les 15:20 |
Captura de pantalla del web del cens | Cedida
La Secretaria de Política Lingüística del departament de Cultura ha obert el termini per sol·licitar la inclusió i la renovació als censos d’entitats de foment de la llengua catalana i occitana. El termini per sol·licitar-ne la inclusió finalitza el 31 de març i s’ha de fer mitjançant aquest formulari.

Des de la regidoria de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus i també des del CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura es col·labora amb la Generalitat per tal de fer difusió de la convocatòria. El tràmit per estar inclòs o renovar la inclusió al Cens d'entitats de foment de la llengua catalana es fa íntegrament de manera telemàtica.

Per tant, cal formalitzar la inscripció mitjançant Tràmits gencat i adjuntar-hi la memòria de les activitats per fomentar el català dutes a terme durant l'any 2021. Les entitats han d'estar constituïdes legalment abans de l'1 de gener de l'any en què presenten la sol·licitud. El cens d'entitats de foment de la llengua catalana es va crear el 2002 amb 22 entitats i actualment en té registrades 280.

Agrupa entitats sense ànim de lucre, organitzacions sindicals i empresarials, col·legis professionals i altres corporacions de dret públic que impulsen activitats per promoure actituds positives envers el català o per incrementar-ne el coneixement o l'ús en la població en general o en col·lectius concrets. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: