TAXES I IMPOSTOS

Els contribuents poden acollir-se al pagament fraccionat dels tributs fins al 25 de gener

per M.B., Reus, Catalunya | 14 de gener de 2022 a les 10:49 |
La sol·licitud es pot fer fins al 25 de gener | Pexels
Fins al pròxim 25 de gener, els contribuents es poden acollir al pagament fraccionat dels impostos. El sistema de termini especial permet el pagament dels imports en 10 quotes mensuals. El fraccionament es pot demanar per via telemàtica, a través de les bústies habilitades a l'OAC i al SAIC on es diposita la documentació necessària i presencialment amb cita prèvia.

 

D'una banda, s'ha fet un enviament massiu de 21.000 missatges per SMS i correu electrònic als contribuents dels quals consten dades de contacte. En aquesta comunicació s’informa de la possibilitat d’acollir-se al pagament fraccionat, de les opcions per sol·licitar-ho i del termini per fer-ho (fins el 25 de gener de 2022). A més, s'han enviat vora 25.000 cartes personalitzades amb l'import resultant dels tributs fraccionats, perquè els interessats només hagin d'omplir les dades bancàries i dipositar l'imprès a les bústies habilitades a les oficines.

Els contribuents que ja estiguin acollts al pagament a terminis i rebin la comunicació de l'Ajuntament no caldrà que tornin a sol·licitar el tràmit.

Consulteu aquí les opcions per fer la sol·licitud.
 

El calendari de contribuent a Reus de 2022 Foto: Reus.cat 
Participació