SERVEIS

L'oficina de Correus a la Llibertat torna a ser oberta

per M.B., Reus, Catalunya | 13 de gener de 2022 a les 15:56 |
Un home, a l'exterior de l'oficina de Correus | M.B.
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les dependències de Correus a la plaça de la Llibertat tornen a ser obertes des d'aquest dijous, en horari de dilluns a divendres de dos quarts de 9 del matí a dos quarts de 9 del vespre.

L'oficina renovada, segons la companyia, ha estat dissenyada "per millorar l’atenció i l’accessibilitat del serveis postals als ciutadans, oferint-los un espai modern i amable on poder realitzar les seves operacions amb més comoditat i agilitat".

A l’oficina central de Reus s’ofereixen diversos serveis, al veïns, des de pagar els tributs de diferents entitats amb les que Correus té signats acords o els rebuts de gas, telèfon i electricitat, fins a realitzar els tràmits administratius de diferents institucions i administracions a través del Registre Virtual Electrònic (ORVE), així com recarregar el mòbil i comprar entrades d’espectacles.

Les obres de la seu de la companyia a la plaça de la Llibertat van començar el febrer de 2020. Un cop acabada la reforma, les instal·lacions han estat tancades mesos. 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: