ENTITATS

El Reus Deportiu usa el programari d'una empresa local per millorar el rendiment dels seus equips

L'entitat roig-i-negra i Efficiency Match han establert un vincle col·laboratiu

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 12 de gener de 2022 a les 12:37 |
La plantilla del primer equip del Reus, amb els integrants d’Efficiency Match | Reus Deportiu
El Reus Deportiu i Efficiency Match han establert un vincle col·laboratiu. L’entitat ja utilitza el programari de l’empresa reusenca per preparar entrenaments, analitzar els rivals i emmagatzemar estadístiques per incrementar el rendiment competitiu. Concretament, el primer equip masculí d’hoquei patins ja ha experimentat l’eina.

El director esportiu del club, Toni Sánchez, ha apuntat que “és un pas endavant tecnològicament”. És una eina que permet dissenyar tasques i jugades tàctiques, organitzar sessions d’entrenaments, preparar partits, controlar estadístiques, establir planificacions setmanals/mensuals/anual amb detall de manera ràpida, visual i eficient. “Ens permetrà coordinar tots els equips de la base fins a l’equip d’Ok Liga en una mateixa aplicació”, ha subratllat. Sánchez.

Després de l’experiència amb l’equip d’OK Lliga, el programari s'ha presentat als entrenadors de la base d’hoquei i de la secció de bàsquet. 

L’acord entre les dues parts ha servit de pont per fer arribar aquesta eina a l’ACHP (Associació Clubs Hoquei Patins): “Ens hem posat en contacte amb l’ACHP i la RFEP per recomanar-la i proposar-los la idea de fer-la arribar a tots els clubs”, ha explicat Sánchez.

Sergi Nus, el CEO d’Efficiency Match, ha detallat que el programari “s’adapta a les necessitats dels entrenadors i cos tècnic, volem que puguin obtenir una metodologia de treball òptima, i així, fer créixer el nivell de cada disciplina esportiva”. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: