1 de 10
ESPORT BASE

Cuerba destaca les «bones xifres» de participació al Nadal Multiesportiu

Voleibol, futbol sala i jocs a la Boca de la Mina, les activitats més seguides

Canalla jugant a futbol durant el Nadal multiesportiu | Reus.cat
per M.A., Reus, Catalunya | 11 de gener de 2022 a les 15:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Nadal Multiesportiu de Reus, a càrrec de la regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure al llarg dels matins de les vacances per festes, ha obtingut un balanç "molt positiu" per part dels participants, segons es desprèn de l’enquesta de satisfacció realitzada un cop contemplades les activitats, tal i com han exposat aquest dimarts fonts municipals.

El 90% dels enquestats ha valorat de manera "molt positiva" tant el nombre d’activitats com el funcionament d’aquestes. Quant a la participació, una bona part de les activitats ofertades ha superat el 60% d’afluència i fins i tot en alguns dels esports s’ha arribat al 100% de la capacitat.

Pel que fa als esports amb més seguiment i més ben valorats, han estat el voleibol (que es va dur a terme al nou polilleuger Joan Rebull els dies 3 i 4 de gener), seguit d’activitats com el futbol sala, el patinatge, l’activitat familiar de jocs de pistes al passeig de la Boca de la Mina, o el tennis taula (realitzat a les instal·lacions pròpies del Ganxets de Reus).

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha manifestat que "el Nadal Multiesportiu ha suposat una bona alternativa d’oci i esport en l’actual moment de la pandèmia. Una situació que esperem que l’any vinent ja s’hagi superat i què, en qualsevol cas, s’afrontarà amb la tranquil·litat d’oferir les activitats adequades a cada moment". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: