LECTURA

Tornen els contes per a la canalla a la biblioteca de Cambrils

Passat festes es reprenen també els clubs de lectura per a petits i grans

per A.C., Reus, Catalunya | 9 de gener de 2022 a les 16:30 |
Interior de la Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils | Revista Cambrils/ GDDCT
La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils comença l'any amb la sessió Em regales un conte?, adreçada a alumnes de 3r i 4t de primària, a càrrec de Rosana Andreu. L'activitat, que es portarà a terme el 12 de gener a les 6 de la tarda a la biblioteca, consistirà en un intercanvi de contes entre la dinamitzadora i les famílies a partir d'una proposta temàtica.

Aquest mes de gener també s'ha programat la presentació del llibre infantil Història d'un llapis (editorial Babidibú) de l'autora Rosana Andreu i l'il·lustrador Carles Gil. L'acte es realitzarà el dijous 27 de gener a les 7 de la tarda al Centre Cultural (carrer de Sant Plàcid, 18-20) i anirà a càrrec de la bibliotecària i escriptora Judit Robert. Per participar a les activitats cal inscriure's prèviament al mateix equipament cultural o bé a través del correu electrònic bib@cambrils.cat.

Tornen els clubs de lecturaD'altra banda, els diferents clubs de lectura continuaran les seves trobades mensuals. El dimarts 25 de gener a les 7 de la tarda el Club de lectura adult celebrarà una sessió especial amb Isabel Castro dedicada a l'obra Canto jo i la muntanya balla, d'Irene Solà, amb la col·laboració del Campus Extens de la URV a Cambrils.

I el divendres 28 de gener a les 6 de la tarda, el Club de lectura infantil comentarà el llibre La casa de l'Iggie, de Judy Blume, amb la bibliotecària Rosana Andreu.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: