OCI

S'acaba el servei de ludoteca de Nadal del Gaudí Centre

Es dona pas, de nou, a les visites familiars el segon diumenge de cada mes

per A.C., Reus, Catalunya | 7 de gener de 2022 a les 14:08 |
Canalla als tallers de la ludoteca del Gaudí Centre | Reus.cat
El Gaudí Centre de Reus ha finalitzat l'activitat i servei de ludoteca per Nadal, "amb un gran èxit d'assistència" en els quatre tallers que s'han fet i dona pas, a partir d'aquest mateix diumenge dia 9 de gener, a les visites familiars Observem, escoltem i toquem en família que començaran per sisè any consecutiu cada segon diumenge de mes, segons han exposat fonts municipals.

En total s'han programat quatre tallers diferents i s'hi ha treballat la llum i el color, l'art i la forma, les tècniques emprades per l'arquitecte Gaudí, així com l'època en la que es va desenvolupar la seva obra.

Continuació de les visites familiars "Observem, escoltem i toquem en família"Per sisè any consecutiu, i "amb molta acceptació pel públic", el Gaudí Centre organitza cada mes les visites familiars Observem, escoltem i toquem en família.

L’activitat, adreçada exclusivament a famílies amb nens i nenes d'entre 4 i 12 anys, es realitza el segon diumenge de mes a les 11 del matí, i està destinada a conèixer millor les claus de l’arquitectura d’Antoni Gaudí d’una manera amena, didàctica i participativa.

L’experiència té com a objectius familiaritzar-los amb la figura d’Antoni Gaudí, descobrir la fesomia de Reus i Barcelona en la seva època, detectar textures, conèixer la seva professió i copsar l’estil Gaudí, acabant amb un taller de manualitats relacionat amb l'obra de l'arquitecte.

La proposta serà aquest diumenge dia 9 de gener i serà la darrera de les activitats proposades per aquesta campanya de Nadal 2021 al Gaudí Centre. Encara es poden comprar entrades aquí.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: