1 de 10
ART

Carolina Grau guanya el Concurs de comissariat de la Xarxa Transversal

Amb el projecte "Natura Viva: musa i mimesis"

Una imatge de Grau | Cedida
per A.C., Reus, Catalunya | 7 de gener de 2022 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Carolina Grau ha estat escollida guanyadora del Concurs de Comissariat que la Xarxa Transversal ha convocat el 2021. Aquest concurs ha permès seleccionar un projecte artístic en camp de les arts visuals per portar-se a terme simultàniament en les 10 ciutats que conformen la Xarxa Transversal l’acció central del qual tindrà lloc la tardor de 2022 i que a Reus es podrà veure a Cal Massó.

Natura Viva: musa i mimesis convidarà 10 artistes a explorar la geografia local i tornar a “revelar” com sentir i aprendre de la naturalesa. Els artistes faran una recerca de geografia, geologia, agricultura, tradicions populars i història dels espais naturals de cada localitat participant, observació a partir de la qual generaran les seves accions temporals i de nova creació artística (en diferents formats: dibuixos, instal·lacions de so, performance, escultura, pintura o vídeo), reflectint diferents aspectes de la saviesa de la naturalesa local i portant-la als espais expositius.

La comissària d’aquesta proposta i guanyadora del concurs és Carolina Grau, historiadora, crítica d'art i comissària d'exposicions i projectes artístics. La seva trajectòria professional inclou propostes de comissariat en espais com el Centre d'art la Panera, el MARCO Museo de Arte Contemporáneo de Vigo, Sala Alcalá 31 Madrid, Azkuna Zentroa Alhóndiga Bilbao o el Centre d'art contemporain La Galerie a Paris entre molts d'altres.

Les 10 ciutats que conformen la Xarxa Transversal i acolliran el projecte Natura Viva: musa i mimesis durant la propera tardor són: Figueres, Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Reus, Sant Cugat del Vallès, Tortosa i Vilanova. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: