1 de 10
OBRES I MILLORES

Comencen les obres d'arranjament de la pista poliesportiva de l’escola Gil Cristià de la Selva del Camp

Va ser la proposta guanyadora dels pressupostos participatius

Imatge de les obres | Canal Camp
per Reusdigital.cat, La Selva del Camp, Catalunya | 5 de gener de 2022 a les 16:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest passat dilluns van començar les obres d'adequació i condicionament de la pista poliesportiva de l'antiga escola pública Gil Cristià de la Selva del Camp, la proposta guanyadora de la darrera edició dels pressupostos participatius municipals. Els operaris encarregats de l'obra van començar aixecar l’asfalt en visible mal estat pel pas del temps i les poques actuacions de conservació que s’havien  realitzat.
 
Amb previsió de posteriorment pavimentar donar-ho la zona, fer el marcatge de la pista i condicionar l’entorn per tal que la ciutadania tingui un espai per practicar esport a l'aire lliure i en òptimes condicions. El projecte va ser el més votat de la tercera edició dels pressupostos participatius municipals, celebrats el passat 2019.
 
Ara bé, l’impacte de la covid-19 va obligar posposar indefinidament la seva execució. En el seu lloc la partida pressupostària de 50.000 euros pels pressupostos participatius es va reconvertir en ajudes directes del consistori per tal de pal·liar els efectes de la pandèmia. Finalment, però, les obres han pogut tirar endavant amb un cost inicial de 41.700 euros i amb una previsió d’execució d’un mes. Així doncs, si tot va segons el previst, les obres estarien enllestides a principis de febrer.
 
La regidoria de Participació, ja es troba treballant a la quarta edició dels pressupostos participatius. De moment s'ha avançat que s’incrementarà la partida d'un 10%. D'aquesta manera, enguany els veïns i veïnes de la Selva podran decidir a quines accions o actuacions d’interès general destinaran 55.000 euros de les Arques municipals.
 
Participació