OBRES I MILLORES

Adjudicades les obres per als jardins educatius de les EBM Marfull i Margalló

El pressupost de licitació és de 97.500 euros, i el contracte té una durada de 3 mesos

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 5 de gener de 2022 a les 12:08 |
Pati de l'Escola Bressol Municipal L'Olivera | Ajuntament de Reus
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana s'ha publicat l'adjudicació de les obres per als jardins educatius de les Escoles Bressol Municipals Marfull i Margalló, incloses en el projecte de reconversió dels patis en jardins educatius. En concret, s'ha publicat el projecte per a la remodelació del pati de joc de l'EBM Marfull i la memòria valorada de les actuacions al pati de l'EBM Margalló. El pressupost de licitació és de 97.566,77 més IVA i la durada del contracte és de 3 mesos.

En els darrers mesos s'han executat les obres dels jardins educatius de les escoles bressol municipals l'Olivera, la Ginesta i Montsant. Segons el regidor d'Educació, Daniel Recasens, "l'objectiu és dotar el pati d'elements didàctics que permetin afavorir el creixement integral dels infants i crear nous espais on puguin experimentar i fer descobertes per si mateixos".

Les actuacions als patis de les Escoles Bressol Municipals formen part del compromís de l'Ajuntament de Reus amb la voluntat d'oferir a la ciutadania uns serveis innovadors i de qualitat, també en l'àmbit de l'educació de 0 a 3 anys. El projecte enllaça amb el canvi de model pedagògic que des de fa uns anys s'implanta a la xarxa municipal d'escoles bressol dins les aules i "que promou la lliure circulació dels infants pels diferents espais de l'equipament per fomentar la seva autonomia i llibertat d'actuació, i per tal d'afavorir el seu desenvolupament evolutiu", explica Recasens. En definitiva, el projecte Jardins Educatius reinventa la idea tradicional de pati d'escola per fer valdre el seu potencial com a recurs educatiu.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: