ACTIVITATS

L'Hospital acull una mostra dedicada a la primera dècada del nou centre

Pacients, familiars i professionals expliquen algunes vivències

Una imatge de la mostra | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 4 de gener de 2022 a les 10:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La rambla de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull, a partir d'aquest dimarts 4 de gener i durant un mes, una mostra amb diversos panells on pacients, familiars i professionals expliquen vivències dels primers 10 anys del nou centre.

Així, per exemple, s'hi recullen experiències viscudes a la Unitat Neonatal o a les unitats covid-19, entre altres, a més de ressenyes publicades a xarxes socials com Google, Facebook o Twitter. 10 Anys de vivències a l'Hospital és l'última de les mostres que s'han anat fent cada mes durant aquest 2021 per celebrar la primera dècada del nou Hospital, que va iniciar el gruix de la seva activitat el 19 de desembre de 2010.

Durant aquest any s'han fet exposicions com 10 Anys d'Innovació d'Infermeria, 10 Anys de Formació Especialitzada, 10 Anys de Gestió Ambiental, 10 Anys de Naixements, 10 Anys de Gestió Administrativa o 10 Anys de Tesis Doctorals, entre d'altres. Han estat mostres i activitats relacionades amb la innovació assistencial i tecnològica, el desenvolupament professional, l'activitat docent i de recerca o el programa de voluntariat amb l'objectiu de fer una commemoració oberta a la participació ciutadana i dels professionals potenciant la vinculació de l'Hospital Sant Joan de Reus amb la comunitat a la qual dona servei. Totes aquestes activitats s'han dut a terme respectant les mesures de seguretat derivades de la covid-19.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: