1 de 10
AJUTS

La Diputació destina gairebé 1 milió d'euros a entitats del tercer sector

S'inclou una nova línia d'ajuts per a centres especials de treball i empreses d'inserció sociolaboral

Seu de la Diputació de Tarragona | Diputació de Tarragona
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 de gener de 2022 a les 13:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Tarragona dona un nou impuls als projectes d'àmbit social a la demarcació amb la concessió de gairebé un milió d'euros en ajuts per a entitats del tercer sector. En concret, la institució ha aprovat concedir 747.936,36 euros per a 67 entitats i fundacions de caràcter social del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès i, mitjançant una línia d'ajuts de nova creació, 199.996,24 euros més per a 11 centres especials de treball i empreses d'inserció sociolaboral que permetran que persones amb necessitats especials o en risc d'exclusió treballin millorant i recuperant espais naturals de la demarcació.

Amb l'augment pressupostari per aquest tipus de convocatòries, així com amb la nova línia d'ajuts per a centres especials de treball i empreses d'inserció sociolaboral, la Diputació de Tarragona "referma el seu compromís amb les polítiques socials" arreu de la demarcació. En aquest sentit, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, destaca que l'atenció a l'àmbit social "forma part de la nostra acció com a administració pública compromesa amb l'equitat i el bé comú".

Ajuts per a activitats d'entitats i fundacions socials


Els ajuts per a activitats de les entitats i fundacions de caràcter social s'han concedit per activitats realitzades durant el 2021 en favor de les persones i dels col·lectius més vulnerables de la població. L'acompanyament a l'atenció i suport social a persones amb esclerosi múltiple que du a terme la Fundació Privada per a la Lluita contra l'Esclerosi Múltiple, o l'atenció psicosocial d'infants i adolescents amb càncer per part de l'Associació de nens amb càncer de Catalunya són només dos exemples dels projectes que rebran aquest suport de la Diputació.

Ajuts per a Centres Especials de Treball i Empreses d'Inserció Sociolaboral


Pel que fa a la convocatòria de subvencions per a centres especials de treball, entitats titulars d'aquests d'iniciativa social i empreses d'inserció sociolaboral per a la conservació i millora d'espais naturals, s'atorguen a onze projectes. Aquests beneficiaran persones o col·lectius amb necessitats especials, diversitat funcional, o en situació risc d'exclusió social, generant ocupació i fent tasques de millora i conservació d'espais naturals d'ús públic.

S'atorguen a: Fundació El 7 D'astres de Deltebre, Fundació Privada Santa Teresa del Vendrell, APRODISCA BATUKE de Montblanc, l'Associació de Familiars de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament TBC de Reus, la Fundació Pere Mata de Reus, l'Empresa d'Inserció de les Comarques de Tarragona SL, Aurora- Centre Especial de Treball, Fundació Privada Onada, E.I. Sociolaboral i Serveis Ambientals de la Serra de Llaberia S.L de Tivissa, Fundació Privada Ginac de Valls i Fundació Formació i Treball Empresa d'Inserció de Vila-seca.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: