SALUT

L'Hospital limita la presència d'acompanyants davant l'augment de casos de covid-19

Les mesures s'aniran actualitzant en funció de les circumstàncies

per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 30 de desembre de 2021 a les 10:51 |
Una imatge d'arxiu de l'accés al centre reusenc | Reusdigital.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir d'aquest dijous, 30 de desembre, l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus restringeix la presència d'acompanyants a tot el centre com a mesura preventiva davant l'augment de casos de covid-19 i la situació epidemiològica a Catalunya. Aquestes mesures s'aniran actualitzant en funció de les circumstàncies.

Durant aquest temps, l'equip assistencial informarà diàriament al pacient del seu estat i, en els casos que sigui necessari, aquesta informació es comunicarà als familiars o a l'acompanyant de referència (sempre que el pacient no manifesti el contrari), entre la 1 del migdia i les 5 de la tarda a través d'una trucada telefònica.

La presència de l'acompanyant només serà possible en casos excepcionals (pacients pediàtrics, sala de parts, pacients amb discapacitat o amb targeta Cuida'm, nounats i en situacions de final de vida) i prèvia valoració per part de l'equip assistencial.

El centre disposa del telèfon 663 044 578 al servei dels familiars dels pacients ingressats, que està operatiu cada dia de la setmana entre les 8 del matí i les 8 del vespre. També es mantenen les mesures de prevenció establertes per a la circulació de persones com un circuit d'entrada i un altre de sortida, amb indicadors a terra, cintes de separació i dispensadors de gel hidroalcohòlic a totes les portes d'entrada i als accessos a les diferents àrees. Es recomana venir al centre només si és necessari i sempre dins els horaris establerts.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web de l'Hospital. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: