TRÀNSIT

Afectacions al trànsit amb motiu de la Cursa de Sant Silvestre

Durant el divendres 31 de desembre

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 30 de desembre de 2021 a les 09:34 |
Imatge d'arxiu d'una edició passada de la Sant Silvestre | Reus Esport i Lleure
El divendres 31 de desembre el trànsit de Reus es veurà alterat amb motiu de la celebració de la Cursa de Sant Silvestre. En alguns trams per on passaran els participants es prohibirà l'estacionament entre determinades hores del dia; mentre que tot el recorregut es tallarà al trànsit de vehicles en el moment de la cursa, que començarà a dos quarts de 5 de la tarda. 

L'Ajuntament informa que el recorregut és el següent: Avinguda Sant Jordi, direcció plaça Llibertat, Gir 180º, avinguda Sant Jordi, direcció plaça Pompeu Fabra, avinguda 11 de setembre, carrer Bertran de Castellet, carrer Gaudí, carrer General Moragues, plaça Llibertat, avinguda Prat de la Riba, avinguda President Companys, carrer Sant Joan, plaça Prim, raval de Jesús, raval Martí Folguera, raval de Robuster, raval de Sant Pere, raval del Pallol, raval de Sant Anna, carrer Llovera, plaça Llibertat, avinguda Sant Jordi.

Aquesta és la 13a edició de la cursa de Sant Silvestre de Reus, organitzada per la regidoria d'Esports, Reus Esports i Lleure i Tretzesports. La prova, de caràcter lúdic i esportiu, amb un recorregut de 5 quilòmetres permet a un gran ventall de gent participar en aquesta gran festa que tanca l'any esportiu a la ciutat. Després de l'edició de l'any passat que es va realitzar de forma virtual, la San Silvestre Reus torna al recorregut clàssic de les últimes edicions amb sortida i arribada a l'avinguda de Sant Jordi. Per motius de seguretat s'ha desplaçat la sortida, per tal que els participants estiguin més espaiats, i s'ha ampliat un petit tram a la zona de l'avinguda 11 de setembre.

Tanmateix, els participants hauran de portar la mascareta al punt de sortida en els moments d'espera abans de començar la cursa, i cada categoria sortirà a una hora diferent. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: