SOCIETAT

Torna la cursa de Sant Silvestre de Reus

Rep el patrocini de La Fira Centre Comercial

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 de desembre de 2021 a les 12:47 |
Reus celebrarà una nova edició de la Cursa Sant Silvestre | wix.com
Després de l’edició de l’any passat realitzada de manera virtual per la  covid-19, torna la cursa de Sant Silvestre de Reus i ho fa amb el patrocini de La Fira Centre Comercial que, a més, serà punt de recollida dels dorsals.
 
Des d’aquest dimarts i fins el mateix dijous dia 31 de desembre, els participants poden passar per l’estand d’inscripcions que s’ha instal·lat a la planta baixa del Centre Comercial, on se’ls lliurarà el seu dorsal i una samarreta commemorativa personalitzada per La Fira.
 
Enguany, i per motius de seguretat, s’ha desplaçat la sortida per tal que els participants estiguin més espaiats ampliant un petit tram a l’avinguda d’Onze de setembre però, com marca la tradició, el punt de sortida i el d’arribada són la plaça de l’Univers, tot just davant de La Fira, Centre Comercial.
 
L’estand d’inscripcions i lliurament de dorsals i samarretes, estarà obert el dia 28 de les 4 de la tarda a les 9 del vespre, els dies 29 i 30 de 9 del matí a les 9 del vespre i el dia 31 de 9 del matí a les 2 del migdia. La tradicional cursa de Sant Silvestre, que enguany arriba a la seva tretzena edició, té un recorregut de cinc quilometres i permet participar-hi a un gran ventall de gent, des dels més petits fins al més grans, passant per famílies senceres que se sumen a aquest esdeveniment esportiu que és l’últim de l’any.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: