OBRES

L'Ajuntament encarrega l'estudi per a la reforma del parc de Sant Jordi

L’àmbit del pla d’actuació té una superfície aproximada de 21.098 m2

Imatge del Parc de Sant Jordi | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 de desembre de 2021 a les 11:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus ha encarregat la redacció d’un Pla d’Actuació al Parc de Sant Jordi, el document que ha de plantejar la reforma de l'espai i el seu entorn immediat (la plaça de l’Univers, l'avinguda de Sant Jordi, el carrer del General Moragues i el carrer d'Antoni Gaudí). L'encàrrec del pla té un import de 14.080 euros.
 
La regidora d’Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui, afirma que el pla que s'encarrega és "un document tècnic que ens ha de servir per reflexionar sobre com ha de ser el parc del futur i concretar-ne les actuacions necessàries". El document ha d'incloure un avantprojecte per a la implantació d’un espai escènic a la plaça d’Anton Borrell.
 
L’àmbit del pla d’actuació té una superfície aproximada de 21.098 m2. El contingut del Pla d’Acció contempla un anàlisi de la situació actual del parc; l’estudi d’accesos i límits; abordar la connexió accessible entre l’avinguda de Sant Jordi i el carrer d’Antoni Gaudí i el recorregut entre la plaça de la Llibertat i la plaça de l’Univers, tant interior com exterior al parc; l’estudi per a la implantació d’un espai escènic; la detecció d’altres punts d’actuació i propostes de millora, i l’anàlisi econòmica d’inversió.
 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: