MÚSIC

El prestigiós director d’orquestra Alexander Frey dirigirà el 23è Concert de Nadal a Castellvell del Camp

Anirà a càrrec de l'Orquestra Cum Jubilo del Camp de Tarragona i la violinista Lucía Veintimilla

per Reusdigital.cat, Castellvell del Camp, Catalunya | 27 de desembre de 2021 a les 15:48 |
Imatge d'arxiu d'un dels cocerts de Nadal a Castellvell del Camp | Cedia
Tot està a punt per a la 23a edició del Concert de Nadal a Castellvell del Camp, que tindrà lloc el diumenge, 2 de gener de 2022, a les 7 del vespre, a l'església de Sant Vicenç Màrtir. Una cita musical molt esperada pels amants de la música clàssica i que s'ha anat consolidant amb els anys com un referent de les festes nadalenques del territori.
 
El concert anirà a càrrec de la violinista Lucía Veintimilla i de l'Orquestra Cum Jubilo del Camp de Tarragona. En aquesta ocasió, estaran dirigits per la batuta del virtuós mestre Alexander Frey, director d'orquestra amb gran èxit a Broadway i Hollywood, i es comptarà amb la col·laboració especial de les sopranos Ana Puche, Beatriz Llamas i Carolina Fajardo. El concert està organitzat per l’Ajuntament de Castellvell del Camp amb la col·laboració d’Ars Aurea Sonora.
 
Mendelssohn, Beethoven i cançons populars de Nadal
 
El concert s'obrirà amb Star of Bethlehem, de Miklós Rózsa, de la BSO de la pel·lícula Ben-Hu'. A continuació serà el torn del Concert per a violí i orquestra en Mi m., Op. 64, de Felix Mendelssohn. El primer acte acabarà amb arranjaments del músic Jordi Borràs, amb la interpretació de tres Nadales Populars per a orquestra, soprano i tenor.
Al segon acte s'interpretarà la Simfonia Nº7, en La M., Op.92, de Ludwig van Beethoven, i finalitzarà amb Stille Nach' (Santa Nit), de F.X. Grüber.
 
Les entrades
 
Les entrades, a un preu de 10 euros, es poden adquirir a https://xxiiiconcertnadal.eventbrite.es
Es recomana que s’adquireixin per internet per evitar cues i aglomeracions el dia del concert i controlar així l’aforament.
 
L'aforament estarà limitat al 70% de la capacitat de l'espai, d'acord amb les mesures covid establertes pel Procicat. Per accedir al recinte serà d'ús obligatori la mascareta en tot moment i es faran complir les mesures vigents que hi hagi decretades per la Generalitat de Catalunya el dia del concert.
 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: