1 de 10
QUÍMICA

José Luis Jiménez Lasheras, nomenat ambaixador de la Facultat de Química de la URV

És el responsable del Negoci d'Asfalts de CEPSA a Catalunya i Aragó

Nomenament de José Luis Jiménez Lasheras | Cedida
per Reusdigital.cat, Tarragona | 27 de desembre de 2021 a les 12:07 |
Aquest article es va publicar originalment el 27 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
José Luis Jiménez Lasheras, de l'empresa CEPSA, ha estat nomenat ambaixador de la Facultat de Química de la Universitat Rovira i Virgili (URV), a la primera edició celebrada el passat 23 de desembre a la sala de Graus del Centre a Tarragona, que va presidir la degana Yolanda Cesteros i el vicedegà Joan Carvajal.
 
Durant l'esdeveniment, es van lliurar les credencials als primers vuit ambaixadors: Estefania Boix, Jordi Gracia-Sancho, Joan González Fabra, Maria Méndez Màlaga, Xavier Rius, Albert Solé Daura, Mireia Sueca Comes, representant diversos sectors, com el de recerca , la consultoria, l'institucional o les pimes emprenedores, i José Luis Jiménez representant el sector industrial petroquímic.
 
El programa té com a objectiu formar una xarxa d'antics alumnes per potenciar les relacions professionals i donar suport a la promoció dels ensenyaments i activitats del Centre. La seva estima a la Facultat de Química, els valors transmesos, la seva història i els èxits aconseguits són les credencials que els distingeixen.
 
José Luis Jiménez Lasheras (Tarragona, 1972), parla quatre idiomes i té sis títols universitaris. La seva carrera professional, iniciada als anys noranta, sempre s'ha desenvolupat a la indústria, amb experiència en gairebé totes les àrees d'empresa. Actualment, i des de l'any 2008, és el responsable del Negoci d'Asfalts de la multinacional CEPSA a Catalunya i Aragó, sent el seu representant i apoderat davant dels ens públics i privats.
 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: