1 de 10
EQUIPAMENTS

S'obre el nou espai d'esbarjo per a gossos del parc del Mas Iglésias

El parc per a gossos és obert des d'aquest dijous | Reus.cat
per A.C., Reus, Catalunya | 23 de desembre de 2021 a les 12:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus ha obert aquest dijous, 22 de desembre, el nou parc per a gossos del parc del Mas Iglésias. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Desenvolupament Urbà i Via Pública, Hispòlit Monseny, han visitat les noves instal·lacions acompanyats de representants de l'associació de veïns de la zona.

L'Ajuntament ha obert el nou espai en una altra zona del parc i tancarà les instal·lacions que hi havia fins ara obertes. La reubicació s'ha fet en atenció a les queixes veïnals per les molèsties que generava la proximitat de l'espai per a gossos amb els habitatges propers al parc.

El nou espai per a gossos té una superfície d'uns 800m2. Les brigades municipals han fet tasques d'arranjament del terreny i d'instal·lació d'una font, bancs, papereres i elements de jocs per als gossos. Està pendent la instal·lació d'enllumenat, que es farà en el propers dies.

L’Ajuntament té habitilitats set grans zones d’esbarjo i alliberament per a gossos, que es troben ubicades a diferents parcs o terrenys municipals. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: