1 de 10
PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Últims dies per prendre part en el procés participatiu del Carrilet

L'enquesta estarà activa fins el 26 de desembre

Veïns, en un banc del Carrilet | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 23 de desembre de 2021 a les 09:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El procés participatiu del projecte de transformació urbana de la zona del Carrilet tancarà el 26 de desembre la tercera i darrera fase de deliberació ciutadana. La tercera, oberta a la participació del conjunt de la ciutadania, "correspon a la definició del criteris que han de tenir en compte els futurs equipaments inclosos en el projecte de transformació urbana de la zona sud de Reus", segons fonts municipals, és a dir, "sostenibilitat, referències arquitectòniques a seguir, o aspectes d’integració cultural".

La darrera fase es va iniciar el dia 22 de novembre. El projecte de transformació urbanística a l’entorn del Carrilet "té l’objectiu de crear una nova centralitat urbana, que esdevingui un pol d’atració i dinamitzi no només aquesta àrea sinó el conjunt de Reus", han recordat fonts del consistori.

Durant la tercera fase s'han desenvolupat una enquesta online i en suport paper; una sessió de deliberació per la definició dels criteris; i Punts d'Interacció Mòbil (PIMs), diferents dies en diferents espais de la ciutat.

L'enquesta estarà activa fins el 26 de desembre. Es pot contestar en suport paper als centres cívics o a les dependències de la regidoria d'Urbanisme i Mobilitat, al Mercat Central.  
Participació