ART

Un «CRIT» per fomentar la creativitat i l'esperit crític dels alumnes

És oberta la convocatòria per escollir un parell de projectes artístics impulsats per persones o col·lectius de les comarques del territori

per A.C., Reus, Catalunya | 1 de gener de 2022 a les 18:30 |
El projecte és obert | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
CRIT és un projecte de "mediació, producció i difusió" d'art contemporani, realitzat en centres educatius de les comarques tarragonines. El programa, dirigit per Nani Blasco, "vol posar èmfasi en la creativitat i l'esperit crític de l'alumnat, i que aquest esperit arribi a la comunitat on està inserit el centre educatiu a través d'una obra que ha de transcendir l'entorn", segons s'apunta des de l'organització.

La convocatòria 2021/ 2022 va adreçada a escollir dos projectes artístics que siguin impulsats per una persona o col·lectiu resident o estretament vinculat a qualsevol de les sis comarques (Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès) del territori.

Els projectes es realitzaran en dos equipaments del territori: el Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Rafael de Tarragona i l'INS Gabriel Ferrater de Reus. La dotació econòmica per a cadascun dels projectes serà de 1.200 euros (impostos inclosos).

La convocatòria serà oberta fins al 16 de gener de 2022, i el projecte es desenvoluparà entre els mesos de febrer i juny del mateix any.

Les bases, aquí.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: