1 de 10
OBRES I MILLORES

El Port Tarragona inicia les obres del Camí de Ronda de la zona del Cap Salou

Amb un pressupost de 86.000 euros

Una zona on es faran els treballs | Cedida
per ReusDigital, 21 de desembre de 2021 a les 16:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana han començat les obres per l’adequació del camí de ronda de la zona del Cap Salou que es troben dins dels terrenys de la seva propietat. Les tasques que s’estan duent a terme aquests primers dies son d’enderroc dels elements antics, com tanques o murs, que seran reemplaçats en les properes setmanes.

En aquesta primera intervenció, realitzada en la part de camí de ronda que es troba dins dels terrenys propietat de l’Autoritat Portuària de Tarragona, es desmuntarà la primera tanca que delimita el camí i que es troba totalment degradada pel pas del temps.

Els pals de formigó i malla de que compta aquesta tanca serà el primer element a canviar en una intervenció que continuarà un cop començat l’any nou. Amb una inversió de 86.000 euros (IVA exclòs) i un i un termini d’execució de dos mesos, aquestes obres formen part de les accions que el Port de Tarragona realitza en el marc de les polítiques de Port Ciutat amb els municipis en els quals el Port hi desenvolupa la seva activitat.

L’actuació que ara comença millorarà els 1,250 quilòmetres d’itinerari del litoral de la Costa Daurada. Amb aquesta inversió l’APT posa en valor un espai natural inclòs dins del seu domini que permetrà facilitar les passejades pel camí de ronda del Cap de Salou de forma segura, des de la Bateria de La Talaia, vestigi de la Guerra Civil, a prop del carrer Glorieta Cap de Salou fins el carrer del Vaporet, al límit amb la Pineda (Vila-seca).
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: