1 de 10
ENSENYAMENT

Jardins artístics al pati de l'EBM El Marfull

És una nova iniciativa que fusiona natura, música i art

Una de les activitats del projecte | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de desembre de 2021 a les 12:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Escola Bressol Municipal El Marfull ha començat aquest curs un projecte pilot de jardins artístics, una proposta impulsada per la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus, l'Aula de Sons i Les Artistes Locals, que s'emmarca en tres pilars bàsics: l'entorn natural, la música i l'art. La voluntat és que, més endavant, la proposta es consolidi i s'apliqui a la resta d'escoles bressol municipals de la ciutat. 

El projecte neix de la inquietud d'afavorir el treball en xarxa, des d'una visió globalitzada i integrada en l'entorn proper, des de l'etapa 0-3 anys. El regidor d'Educació, Daniel Recasens, ha explicat que "la finalitat d'aquest projecte és millorar i reflexionar en la pràctica educativa i explorar diferents disciplines artístiques que es duen a terme a l'espai exterior". 

El projecte té previstes 8 sessions (una al mes) de 40 minuts cadascuna. Les propostes musicals es presenten al jardí de l'escola i cada grup d'infants pot participar i interessar-se lliurement en l'escolta, el cant o l'audició musical. Pel que fa als tallers, amb les Artistes locals hi ha programats diversos tallers, d'imaginació, de dansa, de cos i de veu. 

Des del consistori, apunten que la voluntat és oferir "noves possibilitats d'aprenentatge" dins de l'entorn natural, a traves de la sensibilització musical i artística; descobrir diferents disciplines a través del gaudi, el joc i el moviment lliure; i potenciar les capacitats cognitives dels infants. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: