1 de 10
EMPRESA

Neix la Comunitat REDESSA per «fomentar la interacció entre professionals»

La idea és generar espais de col·laboració i detectar noves oportunitats de negoci

Una imatge de la roda de premsa | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de desembre de 2021 a les 11:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Comunitat REDESSA és una nova figura que neix amb la voluntat de "fomentar la interacció i la connexió entre els professionals de les empreses instal·lades". Als centres de REDESSA hi treballen fins a 1.300 persones de 150 empreses, i la creació d'aquesta comunitat vol ser un pas més per generar espais de col·laboració on establir contactes i detectar noves oportunitats de negoci.

Tal com ha explicat la regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, la idea és "generar més sinèrgies i donar eines que facilitin el creixement de les empreses". La Comunitat REDESSA treballa amb el principi Compartir és la clau de l'èxit, per això, amb l'inici del nou any estan previstes jornades professionals centrades en aspectes jurídics, econòmics, de comunicació, comercials, etc. que volen ser un espai d'intercanvi d'experiències.

Els membres de la Comunitat, també podran participar en les sessions formatives de les pròximes edicions de la Incubadora TIC i de l'Innolab, les quals compten amb mentors de primer nivell en l'àmbit de la innovació i el creixement empresarial a través de les noves tecnologies. Ser membre de la Comunitat REDESSA també comportarà tenir accés exclusiu a plataformes especialitzades en Blockchain, ciberseguretat, 5G o intel·ligència artificial; i en dinàmiques per fomentar la productivitat i les metodologies àgils i innovadores a l'empresa.

Com ha assegurat la consellera delegada durant la presentació, "tenim el talent de les persones que venen cada dia als nostres centres a treballar i volem potenciar-lo oferint noves oportunitats per créixer". Altres actuacions per fomentar aquesta interacció i connexió, seran l'organització d'afterworks i meetups, sempre que la situació sanitària ho permeti. També es programaran activitats vinculades al temps de lleure: visites culturals en col·laboració amb Reus Promoció, sortides esportives, etc, amb la finalitat de fomentar un contacte més informal, i de complementar l'oferta de la Comunitat REDESSA.

En paral·lel, des de REDESSA s'està treballant en l'adequació de les instal·lacions, per crear un entorn que faciliti la col·laboració i s'adapti a aquestes noves dinàmiques. Així, s'estan millorant les zones de descans de l'exterior dels edificis, s'instal·laran noves pantalles informatives, fonts d'aigua als espais de menjador, punts de rebuda de missatgeria, i es crearan nous espais per a aparcaments de bicicletes i patinets elèctrics.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: