PREMIS

L'historiador i arxiver David Moré guanya el 9è Premi d'Investigació del Port

Amb el treball "Fars i faroners del litoral tarragoní"

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de desembre de 2021 a les 09:39 |
El guanyador del premi, David Moré | Port de Tarragona
El Port de Tarragona atorga el 9è Premi d'Investigació al treball Fars i faroners del litoral tarragoní de David Moré Aguirre. Aquesta és la novena edició d'aquest certamen, dotat de 6.000 euros, que té per objectiu "fomentar la investigació i els estudis sobre el Port i el seu entorn". Les bases, així com els anteriors treballs guardonats, es poden trobar aquí

Historiador i arxiver municipal de Tossa de Mar, Moré es proposa "rescatar de l'oblit la petjada dels qui van fer dels fars la seva llar", sense oblidar que són elements arquitectònics i tècnics, encara que pretén que l'eix vertebrador siguin "les persones que hi han treballat i viscut".

El jurat del premi, es va reunir a mitjans d'aquest mes de desembre per emetre i triar el treball guanyador. És un jurat format per Montse Adan Domènech, directora de Port-Ciutat i Servei d'Atenció al Client del Port de Tarragona, Coia Escoda Múrria, cap de l'Arxiu del Port de Tarragona, Esteve Masalles Feliu, llicenciat en Humanitats, director de la revista Kesse i, fins fa poc, responsable de la col·lecció local de la Biblioteca Pública de Tarragona, Pedro Otiña Hermoso, historiador i director de l'Arxiu Municipal de Cambrils, guanyador del V Premi d'Investigació Port de Tarragona, i Quim Vendrell Moreno, coordinador de Publicacions del Port de Tarragona.

L'acte de lliurament del premi, per part del president del Port Tarragona, Josep Maria Cruset, tindrà lloc a finals del mes de gener de 2022 a la seu del Port Tarragona.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: