TECNOLOGIA

Com podeu felicitar Nadal i Cap d'Any a tots els contactes a la vegada, per WhatsApp?

L'aplicació de missatgeria permet un mètode molt senzill per connectar-se amb totes aquelles persones a qui es vol desitjar unes bones festes

per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 20 de desembre de 2021 a les 20:47 |
Cal distingir, però, que els mètodes són diferents per als dispositius Android i per als iPhone | Pexels
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les festes nadalenques desperten la germanor i l'afecte, en la majoria de persones, per encomanar-se els millors desitjos possibles en família, per encarar un nou any amb la major alegria possible. Des de fa molts anys ja és costum que s'enviïn moltes felicitacions a través de la missatgeria mòbil, les xarxes socials o pel servei que utilitza la majoria d'usuaris, WhatsApp. El problema radica en haver d'enviar un per un aquests missatges, en el cas que no es vulgui dedicar molt de temps per a cada persona. Aquest escull té fàcil solució a través de WhatsApp.

Si es decideix per fer servir aquest mètode (en especial, en persones a qui no cal complicar-se gaire a l'hora d'escriure), es pot crear un missatge estàndard per a ser enviat a totes les persones que es vulgui. Cal recordar que no totes les aplicacions tenen aquesta disponibilitat, encara que sempre es pot recórrer al clàssic còpia-i-enganxa. La dificultat, però, seria haver d'anar creant nous xats per cada persona a qui se li vulgui enviar la felicitació. La solució és ben senzilla i en pocs passos:

El mètode per no perdre el temps enviant missatges a tort i a dret per Nadal


Per poder estalviar temps només cal seguir petits passos que ens permetran poder enviar la felicitació, ja sigui de Nadal, per Cap d'Any o per desitjar bones pasqües. Cal distingir, però, que els mètodes són diferents per als dispositius Android i per als iPhone. En primer lloc, us expliquem com fer-ho a través del mòbil d'Android:

1. Obrir l'aplicació i prémer els tres punts situats a la cantonada superior dreta.
2. Allà ens apareixerà l'opció "Nova difusió", la qual hem de clicar.
3. En aquest apartat sorgirà tota la llista de contactes dels quals es disposa en aquell telèfon. És aquí on s'han de seleccionar totes aquelles persones a les quals vols enviar el missatge.
4. Un cop seleccionades, l'app et permetrà escriure el missatge que vols trametre.
5. Fàcil: prémer enviar.

Què cal fer si teniu un iPhone?


1. Obriu l'aplicació i a la cantonada superior esquerra, i premeu l'opció "Llistes de difusió".
2. És aquí on s'ha de clicar a l'opció de "Nova llista", situada a la zona inferior de la pantalla.
3. Com en la versió d'Android, apareixeran tots els contactes del dispositiu i allà s'hauran de seleccionar tots els escollits.
4. Un cop triats, s'ha de prémer l'opció "Crear".
5. Escriure el missatge en l'espai determinat.
6. Enviar el missatge.

Altres notícies que et poden interessar
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: