1 de 10
OBRES I MILLORES

El Morell posa en marxa un pla de millora de voreres

Una imatge del carrer de Jacint Verdaguer, del Morell | Cedida
per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 20 de desembre de 2021 a les 14:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La ciutadania morellenca va decidir, a finals de l’any passat, que la partida de 70.000 euros dels pressupostos participatius d’aquest 2021 es destinés a l’arranjament de voreres.

És per aquest motiu que la regidoria d’Urbanisme ha posat en marxa un pla. “Es tracta de la intervenció més important que s’ha fet en els darrers anys en aquest sentit”, destaca l’alcalde i també regidor de l’àrea, Eloi Calbet.

Val a dir, però, que aquesta actuació extraordinària que se suma a les ordinàries ja estaven previstes per a aquest any. Dins d’aquest pla es duran a terme 35 baixadors per a persones amb mobilitat reduïda i altres usuaris, com ara famílies que portin cotxets de nadó.

A més, es repararan 220 m2 de vorera en total. Des del departament tècnic del consistori municipal s’han encarregat de realitzar un estudi del poble per tal de determinar quines eren les zones on l’adequació era més necessària, is’han tingut en compte criteris de gravetat o concurrència.

Les obres ja s’han iniciat al carrer de Jacint Verdaguer i de Ramon Llull, i continuaran a Cèsar Martinell, la plaça de l’Estatut, el carrer de l’Albiol, l’avinguda de Valls, el carrer de la Coma i l’avinguda de la Granja.

Una "actuació extraordinària llargament reivindicada que l’equip de govern vol mantenir any rere any, amb intervencions més constants que fins ara”, remarca l’altre regidor d’Urbanisme, Pere Domingo, “per tal d’aconseguir millorar totesles voreres del nostre municipi”.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: