1 de 10
EQUIPAMENTS

Vila-seca inverteix més de 300.000 euros en la millora d'instal·lacions esportives

Entre altres, es contempla la substitució de la gespa artificial del camp de futbol

Una imatge del camp de futbol | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 26 de desembre de 2021 a les 16:30 |
Aquest article es va publicar originalment el 26 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Recentment, la Junta de govern local de Vila-seca ha aprovat diversos acords relacionats amb millores en els equipaments esportius de la localitat, per un valor de 331.608,82 euros.

En primer lloc, ha quedat aprovat el projecte per renovar la gespa artificial del camp municipal de futbol. La inversió d’aquest projecte, de 300.678,80 euros, inclou la substitució de la gespa artificial, el canvi dels canons aspersors de reg, les línies de marcatge dels camps de joc i la instal·lació de base elàstica per a l’absorció d’impactes.

Des del consistori s'ha volgut destacar que aquestes obres es duran a terme durant l’estiu del 2022.

D’altra banda, les altres inversions que cal destacar són la instal·lació d’un mòdul prefabricat destinat a ampliar els serveis d’oficines a l’estadi municipal, amb un cost de 15.427,50 euros; l’adquisició d’una cadira elevadora per al bany de les persones amb mobilitat reduïda a les Piscines Vila-seca, per valor de 7.260,00 euros; i la compra d’una fregadora per realitzar el manteniment del parquet de la pista del Pavelló Municipal d’Esports de la Pineda, per un import de 8.242,52 euros.

A més d’aquestes actuacions, s'ha aprovat l’adjudicació per a la redacció del projecte per a construir un poliesportiu lleuger al Campus Educatiu i Esportiu de Vila-seca.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: