SORTEIG

La Fira Centre Comercial sorteja invitacions per jugar a Ozone Bowling

El termini per a participar-hi és del 20 al 30 de desembre

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 20 de desembre de 2021 a les 11:00 |
Cartell del sorteig | Cedida
La Fira Centre Comercial sorteja 10 premis de dues invitacions per fer una partida a Ozone Bowling Reus. Per participar-hi, cal seguir el perfil de La Fira a Instagram i a Facebook i etiquetar a la persona amb qui es compartirà el premi. A més, es poden triplicar les possibilitats de guanyar publicant una fotografia des d'Ozone Bowling a Facebook i/o Instagram i esmentant La Fira.

Es pot prendre part del sorteig des d'aquest dilluns 20 de desembre, i fins al 30 de desembre. El dia 32 de desembre es publicarà el nom de les persones guanyadores a les xarxes socials de La Fira. 

Els premis d'Ozone Bowling es podran gaudir de l'1 de gener al 28 de gener del pròxim any 2022. Cal recordar que aquest espai, ubicat a la Planta Segona de La Fira Centre Comercial, disposa de pistes de bowling homologades per l'ACB i equipades amb bumpers perquè els més petits puguin jugar sense perdre cap dels seus llançaments. A més de les partides de bitlles, Ozone disposa de diferents màquines recreatives i esportives on s'aconsegueixen tiquets per bescanviar al seu panell de premis cada dia de la setmana.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: