MÚSICA

La versió de les tarragonines Roba Estesa a «la Marató» es fa viral

Des de Siurana, el grup va interpretar "Pots comptar amb mi", un tema traduït de La Oreja de Van Gogh

per Nació Tarragona, Tarragona | 20 de desembre de 2021 a les 08:14 |


Una versió lloada per la mateixa Oreja de Van Gogh, autors del tema original. D'aquesta manera es va fer viral la cançó Pots comptar amb mi, interpretada pel grup del Camp de Tarragona Roba Estesa. Des del capdamunt del poble de Siurana, al Priorat, van col·laborar ahir amb La Marató de TV3 per aconseguir els més de 9 milions d'euros de recaptació final.

"Si us plau, quin regalàs de versió en català de Puedes contar conmigo", deien des del perfil oficial a Twitter La Oreja de Van Gogh. "Als vostres peus, Roba Estesa. Gràcies de tot cor!", afegien des del grup basc.

Puedes contar conmigo és una cançó publicada l'any 2003, al disc Lo que té conté mientras te hacías la dormida. Diversos grups musicals col·laboren cada any amb La Marató versionant temes coneguts. El disc solidari es ven i també es pot escoltar a diferents plataformes.

L'enregistrament del vídeo de Roba Estesa es va fer a Siurana, una pedania actualment de Cornudella de Montsant que s'eleva sobre el pantà. Precisament coincideix que en els últims temps s'han intensificat les protestes al Priorat per garantir la supervivència del riu Siurana.


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: