POLÍTICA

El ple de Salou valida els comptes de 22, xifrats en 52,7 milions

Representa prop del 13% més que enguany

per M.B., Reus, Catalunya | 17 de desembre de 2021 a les 16:42 |
Una imatge del ple de desembre | Cedida
El ple de l’Ajuntament de Salou, que ha tingut lloc aquest migdia de divendres, en sessió ordinària, ha aprovat, el pressupost municipal del consistori per a l’any 2022, que serà de 52.741.500 euros, un 12,79% més respecte a l’any anterior.

També s’ha aprovat el pressupost del Patronat Municipal de Turisme, de 2.010.000 euros; i el del CRT, de 2.420.000 euros. Els principals objectius de la despesa "són garantir la qualitat de vida dels salouencs i les salouenques; mantenir els nivells de qualitat dels serveis municipals; l’atenció a emergència social, garantint les necessitats bàsiques de les famílies més vulnerables; i la reactivació de l’economia", segons fonts municipals.

L’alcalde Pere Granados ha agraït a l’àrea de Gestió Econòmica i al seu regidor, la labor realitzada, “realment important i gens fàcil”, per poder tancar el pressupost; i ha felicitat, a més, tot l’equip de Govern, inclosa l’àrea d’Alcaldia, “per la seva austeritat en presentar aquest pressupost”. Segons l’alcalde, aquest pressupost contempla la creació “de nous equipaments necessaris, com és el Casal de la Dona”, de manera que “les dones de Salou podran disposar d’un espai específic, amb molt bones condicions”, ha assegurat; entre altres inversions previstes.

Per la seva banda, el regidor d'Hisenda i Gestió Econòmica, Yeray Moreno, ha assenyalat que “es tracta d’un pressupost social, realista i adaptat a les noves necessitats”. En la seva exposició, ha destacat els 6.617.959,55 euros corresponents a inversions.

També, respecte a la sostenibilitat, ha apuntat que “uns 150.000 euros seran destinats a la reducció de l’IBI i l’ICIO per a la instal·lació de plaques solars, per part del veïnat de Salou”. Així mateix, ha esmentat l’increment en material informàtic, d’un 21%, pel que fa a millora de la tecnologia; i ha dit que “ens apropem a una certa normalitat en l’àmbit de la Cultura i les Festes, amb un augment del 70% al pressupost”. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: