1 de 10
OCI

Un jove de Móra d'Ebre crea una web per trobar tot el contingut audiovisual en català i aranès

Neix la web desdelsofa.cat, per trobar tot el contingut en català a les plataformes audiovisuals

Amb Desdelsofà.cat podem trobar tot el contingut audiovisual en català i aranès disponible a les plataformes streaming | Carlos Baglietto
per Aguaita.cat, Móra d'Ebre | 17 de desembre de 2021 a les 16:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Neix el portal web desdelsofa.cat, una web creada per facilitar l’accés al contingut en català disponible a les plataformes de streaming i les televisions que emeten en directe o a la carta per internet. El seu creador és Àlex de la Guia, de Móra d'Ebre, qui ha estat col·laborador de l'Aguaita.cat. De la Guia és tècnic superior en química ambiental i activista.

A la pàgina web desdelsofà.cat es pot trobar tot el contingut en català i aranès disponible a les més de 20 plataformes que ofereixen contingut en català, des de les plataformes més internacionals com Disney+ fins a la més catalana com Xala!, des d'HBO Max, la plataforma amb menys contingut en català fins a FliminCAT, la plataforma amb més contingut en català, de la plataforma més gran com Netflix a la més petita com Planet Horror, passant per les plataformes de les televisions públiques i distribuïdores. També podreu trobar curiositats i informació sobre l'estat del català a les diferents plataformes de streaming i un llistat de streamers i col·lectius que promouen l'audiovisual en català.

Entrant a la web desdelsofà.cat per buscar el contingut en català disponible a les diverses plataformes, es pot trobar el títol més adient pels vostres gustos gràcies als filtres. Podreu filtrar el contingut per plataforma, versió (versió en català, VOSC, Multilingüe, Aranès, sense diàleg o 3D), gènere i producció (pel·lícula, sèrie, curt o programa).
La web està administrada per l’usuari de Twitter @Streamingcatala amb l’ajuda de l’empresa Arapla.cat. al disseny i l’empresa Sirion Developers a la programació de la web.
Tot el contingut en català disponible a les plataformes de streaming està a les vostres mans, trobar les pel·lícules i sèries en català mai havia estat tan fàcil!
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: