MÓN EMPRESARIAL

Acord entre Vermuts Miró i Gaudí Reus Golf Club

La marca Miró es converteix en un dels principals patrocinadors del club esportiu

per A.C., Reus, Catalunya | 17 de desembre de 2021 a les 11:37 |
Ambdues entitats han signat un conveni de col·laboració | Cedida
Vermuts Miró i el Gaudí Reus Golf Club han firmat un acord a través del qual la marca Miró es converteix en un dels principals patrocinadors del club. El conveni de col·laboració entre Vermuts Miró i el Gaudí Reus Golf Club inclou diferents accions, entre altres, el patrocini de tornejos com l’Open Ciutat de Reus.

Amb la firma d’aquest nou conveni, Vermuts Miró "reafirma, una vegada més, el seu compromís amb el foment de l’esport i l’impuls per un estil de vida saludable", segons s'ha apuntat des de la firma reusenca. “Des de Miró seguim promovent i divulgant els valors vinculats amb l’esport com ara la constància, la superació o el treball en equip i que compartim fermament. En aquest cas, reeditem la col·laboració amb el Gaudí Reus Golf Club per contribuir a difondre la pràctica del golf, un esport arrelat a la ciutat des de fa molts anys”. Amb aquestes paraules ha valorat l’acord el director general de Vermuts Miró, Pablo García, qui també ha subratllat "la voluntat de seguir vinculats amb les empreses i institucions del territori".

Per part del Gaudí Reus Golf Club, l’encarregat de subscriure l’acord ha estat el seu gerent, Roger Jordana, qui ha expressat que ”tenir el suport d’una empresa com Vermuts Miró ajudarà a promocionar Reus com a ciutat referent en el món del golf, aconseguint ser seu dels tornejos més importants a nivell estatal”.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: