1 de 10
FORMACIÓ

Nova oferta formativa del Mas Carandell per a treballadors en actiu

Principalment per a professionals en situació d’ERTO, així com autònoms

Una imatge d'arxiu del Mas Carandell, de Reus | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 23 de desembre de 2021 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de la setmana passada, el Mas Carandell de Reus ha ampliat la seva oferta amb una nova línia de formació professional, subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, entitat que promou la formació continuada a les empreses.

Es tracta d’un total de nou cursos, que el Mas Carandell ha programat des d’aquest mes de desembre i fins al novembre de 2022, adreçats prioritàriament a persones treballadores en actiu, en situació d’ERTO i a professionals autònoms.

Per al regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, "aquesta oferta és un molt bon recurs per a professionals i empreses, perquè potencia la innovació i la gestió a interna, amb eines indispensables actualment com la visibilitat i posicionament web, la implementació interna de la FP DUAL i, molt important, els equips de persones a l’organització".

Xarxes socials, comunicació, posicionament webLa primera de les propostes formatives és un curs de community manager, amb una durada de 50 hores i un horari de tarda-vespre el dilluns, dimecres i divendres (per afavorir l’accés de les persones que treballen), i que ha començat aquest dimecres 22 de desembre, per seguir les classes a partir del gener i fins a mitjans de febrer.

La resta d’oferta contempla cursos de resolució de conflictes, habilitats de comunicació, gamificació, nòmines i Seguretat Social, Posicionament web SEO/SEM, gestió de recursos humans, formació per a tutors d’empresa i analítica web i pla de màrqueting digital. Tota l’oferta té la inscripció oberta i es pot consultar en aquest enllaç.

La selecció d’alumnes de cada curs, segons s'ha exposat des del Mas Carandell, es farà per rigorós ordre d’inscripció, "sempre que s’acompleixin els requisits d’accés, així com atenent les prioritats de col·lectiu que venen determinades per normativa". 
 

Programa dels cursos Foto: Reus.cat

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: