LABORAL

Prades busca tècnic per l'Oficina de Turisme

Mitjançant concurs-oposició lliure

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 16 de desembre de 2021 a les 11:55 |
Una imatge de l'ermita de l'Abellera | Cedida
L’Ajuntament de Prades ha convocat una plaça de tècnic de turisme per a la selecció d’una plaça de personal fix, mitjançant concurs-oposició lliure. La plaça que s’ofereix té un caràcter de personal laboral A2 en jornada completa dins de la plantilla del consistori.

Un dels principals requisits és que l’aspirant estigui en possessió del títol de Cicle de formació professional en l'especialitat de guia, informació i assistència turístiques o bé Grau en turisme. La persona que obtingui la plaça haurà de fer tasques de gestió i administració com ara elaborar el pla d’actuació anual o controlar els aspectes econòmics que afecten la seva àrea.

Entre altres tasques, també haurà d’organitzar actuacions promocionals diverses, així com atenció al públic i fer visites guiades al nucli antic i a l’Ermita de l’Abellera.

El consistori, s'ha exposat a través d'un comunicat, espera atraure a algun candidat o família que es quedi a viure al poble. L’any passat es van empadronar una trentena de persones "atretes per l’entorn privilegiat, el teixit associatiu actiu que programa activitats durant l’any juntament amb l’Ajuntament i empreses, així com la disponibilitat d’equipaments com gimnàs, piscina a l’estiu o escola rural i projectes com el Parc Astronòmic Muntanyes de Prades, un complex residencial per a gent gran o l’arribada de fibra òptica el 2022", s'ha subratllat per part de fonts municipals.

"També es vol trencar amb el tòpic de mala accessibilitat viària. En rares ocasions la neu ocasiona problemes i molts veïns i veïnes del poble es desplacen a diari a fora del poble a treballar", s'ha detallat des de l'Ajuntament.

Les bases es poden consultar al web municipal. Les sol·licituds es poden presentar al registre general de l’Ajuntament fins a 20 dies naturals a comptar a partir de l’endemà de publicar-se l’anunci al BOP.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: