1 de 10
MÓN EMPRESARIAL

Borges International Group dóna 15.000 litres d'oli al Banc dels Aliments

L'acte del lliurament s'ha fet aquest passat dimecres | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 16 de desembre de 2021 a les 09:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Borges International Group ha donat 15.000 litres d'oli al Banc dels Aliments. L'acte va tenir lloc el passat dimecres a la seu de la Fundació del Banc dels Aliments de Barcelona i hi va assistir Roser Brutau, presidenta de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments, i Anna Cosconera i Clavé, responsable de RSC de Borges International Group.

Aquest és el novè any que Borges International Group col·labora amb el Banc dels Aliments donant oli, producte que, juntament amb els llegums, la llet i les llaunes de conserves, és dels productes de primera necessitat més demandats.

Com els anys anteriors, totes les ampolles que s'han donat d'oli Borges han estat produïdes especialment per a l'ocasió i compten amb un etiquetatge especial que les identificarà com a producte solidari.

"Els últims anys, més que mai, el compromís amb aquesta acció encara s'ha fet més necessaria per l'augment de la demanda d'aliments degut a les conseqüències de l'emergència social i sanitària provocades per la pandèmia", s'ha explicat des de la companyia.

Aquesta donació se suma a altres accions que també s'han portat a terme durant la pandàmia per recolzar altres sectors afectats com el de l'hostaleria, bars i restaurants, a través de la donació de 5 milions d'envasos monodosis d'olis i vinagres al canal Horeca per impulsar la seva reobertura.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: