1 de 10
EQUIPAMENTS

Adjudiquen els estudis previs per a la construcció de la nova Facultat de Medicina a Bellissens

Els terrenys de la nova facultat, amb les autoritats locals i representants de la URV | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 16 de desembre de 2021 a les 09:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus ha adjudicat a la UTE Ferrando Gallego Recio els estudis previs per a la construcció d'una nova Facultat de Medicina i Ciències de la Salut al Campus Bellissens. El contracte s'ha adjudicat per un import de 19.481,00 euros (IVA inclòs).

Aquests estudis, que es fonamentaran amb el pla funcional aportat per la pròpia universitat, seran la base per a la redacció dels documents tècnics per a la construcció del futur edifici i la urbanització de l’entorn.

L’encàrrec municipal té el seu origen en el conveni signat entre l’Ajuntament de Reus i la Universitat Rovira i Virgili per al desenvolupament del Campus de Bellissens i la consolidació de la universitat a la ciutat.

El pla funcionalEls estudis previs es fonamentaran amb el pla funcional aportat pel degà de la facultat. El document diferencia entre dues tipologies d’instal·lacions, una dedicada principalment a la docència i l’activitat acadèmica, i l’altra dirigida a facilitat l’activitat de recerca: el centre docent i el Centre recerca biomèdica.

Ambdues han de complir funcions diferenciades i les seves característiques tècniques són suficientment específiques com per ser abordades per separat. El pla funcional defineix la missió de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut "com la d’aportar l’entorn i els instruments necessaris per al desenvolupament de la docència, amb l’objectiu de garantir l’assoliment de les competències professionals dels estudis que imparteix i, al mateix temps, facilitar la generació de nou coneixement posant a l’abast dels investigadors espais i equipaments per a la recerca", segons fonts municipals.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: