1 de 10
ACTIVITATS

S'ajorma la presentació del conte solidari «Amb ganes de volar» a la Biblioteca Central Xavier Amorós

Part de la portada del llibre | Ajuntament de Reus
per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 15 de desembre de 2021 a les 09:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Biblioteca Central Xavier Amorós ha ajornat la presentació del conte solidari Amb ganes de volar, editat per la Regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals de l'Ajuntament de Reus.

L'autor és Òscar Fabregat, de l'ONG Mirades del Món, i compta amb les il·lustracions d'Armand González, a partir dels dibuixos realitzats per l'alumnat de cicle mitjà de l'escola la Vitxeta. La presentació del conte la farà el mateix autor i els alumnes participants en el projecte.

A més a més, Yola Albalat ha fet una versió animada del conte, per tal que pugui arribar a tots els infants de la ciutat de Reus a través de la pantalla. La voluntat d'aquesta iniciativa és apropar la realitat de la crisi migratòria, per tal de reflexionar sobre les diferències i les similituds de diferents parts del món amb una mirada des del cor, el respecte i la solidaritat mútua.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: