NADAL

Projeccions en 3D i cavalcada, per Nadal a Cambrils

Un concurs d'aparadors de comerços, o un mercat al parc Samà, altres de les iniciatives previstes a la vila marinera per festes

per M.B., Reus, Catalunya | 17 de desembre de 2021 a les 08:00 |
Els reis, en una imatge d'arxiu, tornen enguany a Cambrils | Cambrils.cat
Cambrils desplegarà, durant els propers dies, un programa d’activitats lúdiques i culturals per dinamitzar les festes nadalenques. Una de les novetats serà Nadal de la llum, un espectacle de videomapping que ja fa uns dies que transforma les façanes de la plaça de la Vila i de la Torre del Port.

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, han presentat avui les activitats del programa de Nadal. El batlle ha destacat "l’esforç i l’aposta" per la “qualitat” que fa Cambrils "per situar-se com atractiu territorial tot l’any, més enllà de la temporada d’estiu”.

Els Reis d'Orient, al carrerLes projeccions de llum i color en 3D tindran lloc els dies 20, 22, 27 i 31 de desembre, i el dia 4 de gener. 

A la Torre del Port es podran veure aquest divendres, i els dies 21, 24, 28 i 30 de desembre, i el 2 i el 3 de gener. 

Es faran tres passis, cada dia, de dos quarts de 7 de la tarda a dos quarts de 8 del vespre. 

Una altra de les activitats és la cavalcada dels Reis d'Orient, que enguany recuperarà la tradicional desfilada pels carrers i places de la Vila. Ses Magestats i el seu seguici iniciaran el recorregut a les 7 de la tarda al passeig de La Salle i seguiran el recorregut pel passeig de les Palmeres, el passeig de Miramar, la rambla de Jaume I i l’avinguda d'Adelaida fins a l’Ajuntament. La desfilada és organitzada per l’Associació d’Antics Alumnes La Salle Cambrils.

Prèviament, el diumenge 2 de gener a dos quarts de 12 del migdia a les Escales Reials del Mollet del Rec, arribaran els patges per anunciar l’Arribada de Ses Magestats. I el dilluns 3 a partir de les 6 de la tarda, es recolliran les cartes a la plaça de la Vila i la plaça de Mossèn Batalla.

Altres iniciativesDiferents entitats de la Vila organitzen activitats aquests dies dins del programa de Nadal. La Unió de Botiguers de Cambrils (UBC) ha engegat El Nadal més divertit, un seguit d'instal·lacions d’atraccions infantils en diferents espais del municipi, així com el Concurs d’aparadors de Nadal per motivar i reconèixer l’ambientació nadalenca als comerços. 

Des del consistori s'ha volgut destacar també l’exposició que l’entitat ha organitzat al Centre Cultural del carrer de Sant Plàcid, Plastihistòria de la Humanitat. No serà l’única activitat enfocada als nens. Fins al 5 de gener, aquests podran gaudir del Carrussel Infantil Venecià a la plaça del Pòsit.

De cara a les properes setmanes, cal destacar la segona edició del Christmas Garden Market: un mercat de Nadal amb parades de productes locals que quedarà instal·lat al parc Samà fins al 5 de gener. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: