URBANISME

Tortosa modifica el pla urbanístic per implantar la multinacional Kronospan al municipi

El ple tortosí aprova tres mocions a favor de la immersió lingüística amb l'abstenció del PSC i el vot en contra de Cs

per Aguaita.cat, Tortosa, Terres de l'Ebre | 14 de desembre de 2021 a les 09:41 |
Ple de l'Ajuntament de Tortosa d'este dilluns 13 de desembre al vespre | Cedida
L'Ajuntament de Tortosa ha culminat la modificació urbanística necessària per implantar la multinacional Kronospan al municipi. El ple de desembre ha aprovat la modificació provisional del planejament, després que a l'octubre ja aprovés la inicial. Ara, el canvi es remetrà a la Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre, que haurà de fer l'aprovació definitiva en la reunió prevista per a este mes.

En concret s'ha canviat d'emplaçament una parcel·la reservada per a equipaments i una qualificada com a zona verda. Els terrenys industrials quedaran agrupats, així, en una parcel·la conjunta. Kronospan preveu invertir més de 230 milions d'euros en una nova factoria al municipi, amb 185 lloc de treball directes i més de 1.500 indirectes. 

El ple de desembre de Tortosa també ha aprovat diferents mocions en suport del model lingüístic de l'escola en català, presentades per Junts, Movem, ERC i la CUP. Esta última no s'ha tractat per l'absència del regidor cupaire. Les altres tres s'han debatut i aprovat. El PSC s'hi ha abstingut i Ciutadans hi ha votat en contra.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: