LLENGUA

Obertes les inscripcions als cursos del CNL a Reus, Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant i Falset

El termini finalitza el 21 de desembre

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 13 de desembre de 2021 a les 09:24 |
Curs de nivell Bàsic 2 a Reus | CNL Reus
El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) obre les inscripcions per als cursos de català que imparteix a Reus, Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant i Falset. Qui ho desitgi, es pot apuntar del 16 al 21 de desembre preferentment en línia en aquest enllaç, o de manera presencial demanant hora a reus@cponl.cat o al 977128861. 

Més del 70% dels cursos seran presencials, i la resta es faran en la modalitat en línia per a qui prefereixi treballar des de casa. De manera presencial s'organitzen 25 cursos de diferents nivells i en diferents horaris, cosa que es tradueix en unes 600 places disponibles. Podeu consultar-los en aquest enllaç o al cercador de cursos del CPNL, on trobareu els de tot Catalunya. Les persones que hagin fet un curs al CPNL en els darrers 12 mesos s'hi podran inscriure el 16 i 17 de desembre, com a alumnes preferents. La resta de persones interessades tindran accés a la inscripció general els dies 20 i 21 de desembre.  

Els cursos que s'ofereixen en aquesta inscripció, amb una durada de 45 hores, començaran el 10 o 11 de gener i acabaran el 16 o 17 de març. També a través del web, els alumnes disposen de totes les indicacions necessàries per accedir a l'aula virtual, un cop formalitzada la inscripció. Tota la informació necessària per preparar la inscripció, formalitzar-la i accedir a l'aula virtual és a l'espai "Inscriu-te a un curs" del web del CPNL. Els cursos de català del CPNL són gratuïts per als nivells EP! Escolta i parla, inicials i bàsics per facilitar al màxim la introducció de nous parlants a l'aprenentatge de la llengua.

Així mateix, els cursos de nivells més avançats disposen de reduccions del 50% i del 70%, d'acord amb determinats supòsits. En qualsevol cas, caldrà acreditar la documentació que ho certifiqui durant el procés d'inscripció.

Cursos homologats i amb certificació oficial


El CPNL posa a disposició de la ciutadania una àmplia oferta de cursos generals i homologats, amb certificació oficial, des dels nivells inicials i bàsics, adreçats a les persones sense cap coneixement o amb pocs coneixements de la llengua, fins als nivells més avançats, per a aprenents que volen millorar o perfeccionar les seves habilitats comunicatives orals i escrites en català.

Els cursos de català s'adapten al màxim a les necessitats dels aprenents: hi ha cursos arreu del territori que s'ofereixen en diverses franges horàries, en el cas dels cursos presencials, i amb un sistema innovador i modern, en el cas dels cursos en línia. Tant la modalitat presencial com la virtual disposen de propostes complementàries per practicar la llengua fora de l'aula, com el Voluntariat per la llengua, els clubs de lectura o les pràctiques lingüístiques en establiments col·laboradors.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: