1 de 10
RELIGIÓ

Presentació del llibre «Consolación. Historia de la madre Maria Rosa Molas»

Dissabte al vespre, a la Prioral

Prioral de Sant Pere | Ajuntament de Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 10 de desembre de 2021 a les 11:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El dissabte 11 de desembre, a dos quarts de 8 del vespre, té lloc la presentació del llibre Consolación. Historia de la madre Maria Rosa Molas. L'acte, a la Prioral de Sant Pere, comptarà amb la intervenció de Mossèn Joan Anton Cedó, Prior-Arxiprest de Reus; de la Germana Ana Edo, Superiora de la Comunitat de Germanes de la Consolació de Reus i directora titular del col·legi Maria Rosa Molas de Reus; de Mossèn Rafel Serra; així com també de la pròpia autora de llibre, Carme Guaita.

En el llibre es posa en rellevància la figura de Santa Maria Rosa Molas, fundadora de la Congregació de Germanes de la Consolació i filla Il·lustre de Reus. Les Germanes de la Consolació són a l'estat, a Itàlia, a Portugal i a Eslovàquia; i a Veneçuela, l'Argentina, Xile, el Brasil, l'Equador, Mèxic, Bolívia i el Perú; a Burkina Faso, Moçambic, Togo i a Costa d'Ivori. I també són presents a Àsia, a Corea del Sud i a Filipines.

Amb aquest llibre, s'ha explicat des del col·legi Mare Molas, "el lector podrà veure com fou una reusenca universal com Maria Rosa Molas, des del seu context històric, i la rellevància que va tenir i té en l'actualitat el seu llegat i carisma. Una identitat, que el mateix Pau VI en la seva canonització va definir com una Mestra en Humanitat".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: