OBRES I MILLORES

Obres al carrer de Montbrió, a Cambrils

Els treballs, d'uns 30 dies de durada, "permetran millorar la seguretat dels vianants"

per M.B., Reus, Catalunya | 9 de desembre de 2021 a les 15:55 |
Obres al carrer de Montbrió, de Cambrils | Cedida
L’Ajuntament de Cambrils ha iniciat aquest matí de dijous les obres d’adequació de les voreres del carrer de Montbrió, al barri del Regueral. Els treballs, que està previst que durin uns 30 dies, "permetran millorar la seguretat dels vianants en un tram de voreres que està molt malmès pel pas del temps i, principalment, pel creixement de les arrels dels arbres, que trenquen i aixequen el paviment", segons fonts municipals.

Les obres afecten tot el carrer de Montbrió, des del carrer de Mont-Roig fins a l’avinguda de la Diputació, i obligaran a restringir la circulació mentre s’executin. Entre el carrer de Montbrió i el carrer de Lleida es talaran 20 arbres i se’n retirarà la soca per donar més amplitud a la vorera.

Entre el carrer de Lleida i l’avinguda de la Diputació es conservaran 17 moreres però s’ampliaran els escocells als peus dels arbres perquè puguin respirar i créixer sense aixecar la vorera. A més, es modificarà el paviment en tot el carrer: es canviarà el panot blanc i vermell amb franges diagonals per noves pastilles de color gris.

El projecte també contempla l’execució de passos de vianants adaptats per facilitar la mobilitat reduïda des del carrer de Mont-roig fins a l’avinguda de la Diputació. El pressupost dels treballs és de 49.969,73 euros.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: