CIUTADANIA

La Xarxa de centres cívics de Reus estrena web amb noves funcionalitats, com la reserva d’espais

També informa de l'oferta de cursos i tallers que s'hi fan

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 13 de desembre de 2021 a les 08:00 |
Captura de pantalla del nou web | Reus.cat
La Xarxa de centres cívics de Reus disposa, des d’aquesta setmana, d’un nou web que incorpora noves funcionalitats i un canvi d’imatge i disseny. Una de les principals novetats del nou espai virtual és la incorporació d’un apartat per conèixer els espais que es poden utilitzar als diferents centres cívics de la ciutat i l'enllaç al tràmit per sol·licitar-los.

La sol·licitud d’espais permet que qualsevol persona, entitat o associació puguin sol·licitar un espai o seu social als centres cívics per un període de temps determinat, per poder realitzar alguna activitat, reunió, formació, sempre hi quan no hi hagi ànim de lucre. El tràmit es realitza en línia i s’ha de demanar com a mínim vuit dins abans.

El nou espai web, "més amigable, intuïtiu i complet", permet filtrar les activitats per centre cívic o per tipus d'activitat i fer la inscripció en l’activitat desitjada. També incorpora informació d’agenda i notícies vinculades als centres cívics.

La regidora delegada de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Marina Berasategui, ha considerat que “la renovació de l’eina fa un pas més en la voluntat de donar a conèixer i tenir les portes d’aquests equipaments sempre obertes perquè els centres cívics siguin casa de tothom, enfortint la voluntat de proximitat d’uns equipaments que són referents destacats de la dinàmica ciutadana”.

L’eina permet accedir d’una manera "ràpida i fàcil", segons l'Ajuntament, als serveis i l’"àmplia" oferta de cursos i tallers de la Xarxa de centres cívics de la ciutat.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: