JUDICIAL

L'acusat de violar una dona a Tarragona diu que no recorda els fets

La Fiscalia li demana 15 anys de presó

per Nació Tarragona, Tarragona | 9 de desembre de 2021 a les 12:59 |
L’acusat en la sala de la secció 2a de l’Audiència de Tarragona durant el judici. | Mar Rovira/ACN
L'home processat per la violació d'una dona al 2019 a l'ascensor de casa seva ha assegurat en el judici celebrat aquest dijous que no recorda els fets perquè consumia drogues, però ha reconegut que podria haver comès la violació. "No em considero la millor de les persones, però soc capaç de fer-ho", ha declarat. En el judici, els perits policials han certificat que les restes d'ADN trobades al cos de la víctima coincideixen amb les de l'acusat. El fiscal manté la pena de 15 anys de presó, mentre la defensa demana l'absolució. El cas queda vist per sentència.

Una treballadora de l'Hospital Joan XXIII va ser objecte d'un seguiment i posterior violació a l'ascensor de l'immoble on resideix. L'agressió sexual es va produir a les vuit del matí del 12 d'octubre de 2019 i no ha estat fins avui que hi havia previst el judici a la secció segona de l'Audiència Tarragona. Segons va denunciar la víctima, tot plegat va succeir quan va finalitzar el seu torn de treball i va tornar cap a casa. Després del seguiment, tots dos van entrar a l'ascensor i l'home la va atacar amb una navalla, amenaçant-la que li fes una fel·lació.

Malgrat una investigació inicial dels Mossos d'Esquadra, no va ser fins a l'anàlisi de l'ADN que no es va poder determinar la identitat de l'agressor, ara mateix en presó preventiva. A banda d'aquest cas, també li consta una acusació del 29 d'agost de 2020, en aquell cas per part d'una treballadora de la neteja d'un bloc de pisos de la ciutat, fent servir el mateix modus operandi.

A banda dels casos de violació de 2019 i de 2020, l'home tenia antecedents per robatoris amb violència els anys 2006 i 2008, pels quals va pagar penes de presó inferiors a dos anys en cada situació.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: