CONCURS

Últims dies per a presentar-se al concurs fotogràfic en memòria d'Albert Iturria

El termini finalitza el 7 de gener de 2022

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 7 de desembre de 2021 a les 12:00 |
Una imatge d'arxiu de l'exposició | Cedida
Fins al pròxim 7 de gener de 2022 encara hi ha temps per a participar en el concurs fotogràfic convocat per l'Ajuntament de Vila-seca en memòria del fotògraf local Albert Iturria. El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d'edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i, aquest any, tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre el comerç de proximitat vila-secà.

En els darrers temps, i a causa sobretot de la pandèmia, s'ha redescobert la importància de tenir a prop de casa els establiments comercials de confiança, els qui ofereixen un tracte humà i directe. És per això que en aquesta edició es demana la presentació de fotografies que plasmin la realitat local des del punt de vista del comerç.

Els premis per a la categoria d'adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s'estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Les obres es podran lliurar fins al 7 de gener al registre general de l'Ajuntament, a l'atenció de la regidoria de Cultura, o bé mitjançant correu postal.

Aquesta és la novena edició d'un concurs convocat per l'Ajuntament de Vila-seca en memòria del fotògraf Albert Iturria, qui va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.
Participació