1 de 10
AJUTS

Un centenar d'entitats reben el suport de la Diputació per a realitzar esdeveniments esportius

S'han destinat mig milió d'euros a la celebració de tornejos, maratons o campus al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès

Prop de 10.000 persones participaran als actes esportius | Diputació de Tarragona
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 7 de desembre de 2021 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Tarragona col·labora amb la realització d'un centenar d'esdeveniments esportius a la demarcació. La institució ha concedit enguany mig milió d'euros a entitats esportives del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès per ajudar-les a finançar activitats esportives de caràcter singular. Aquests ajuts també tenen com a finalitat potenciar el desenvolupament econòmic local, la cohesió social i la inclusió de persones i col·lectius vulnerables i en risc d'exclusió.

Al Camp de Tarragona i al Baix Penedès un total de 66 esdeveniments han comptat amb aquest suport econòmic. Entre ells, el Torneig Internacional d'Hoquei Patins organitzat pel Reus Deportiu; les primeres Jornades de la Gent Gran del Club Petanca Mas del Plata a Cabra del Camp; les Jornades d'Iniciació i Tecnificació del Club Futbol Montblanc; el Campionat Jujol Dansa Jove de l'Scenic Club Esportiu Tarragona; els Campionats al Camp de Tir de Falset, i les Competicions 2021 organitzades pel Club Esports Tennis Cunit.

A les Terres de l'Ebre se n'han beneficiat 34 activitats esportives, com per exemple el Primer Torneig Femení organitzat pel Club Futbol Terres de l'Ebre a Camarles; el Campionat de Catalunya M20 del Club Esgrima Amposta; la XII Cursa per muntanya la Cameta Coixa del Club Esportiu de Muntanya la Cameta Coixa a Miravet, i el Campus de Fubol Ciutat de Batea, entre d'altres.

A banda d'aquesta convocatòria, la Diputació també promou l'esport a través de la col·laboració amb l'Agrupació Territorial dels Consells Esportius del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Es tracta d'un projecte que contribueix a la formació de professionals i al foment i la promoció de l'activitat físicoesportiva en l'àmbit escolar i familiar als municipis. La Diputació enguany hi ha destinat un total de 344.000 que han permès impulsar una cinquantena d'activitats arreu de la demarcació i en les quals hi participaran unes 10.000 persones.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: