FIRES I MOSTRES

Torna la Festa de l’Oli del Morell

Diumenge 12 de desembre

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 9 de desembre de 2021 a les 08:00 |
Festa de l’Oli del Morell és el 12 de desembre, enguany | Cedida
El recinte de la Terrafira de Nadal acollirà enguany, després del parèntesi de l’any passat, una nova edició de la Festa de l’Oli del Morell, que tindrà lloc diumenge 12 de desembre. L’activitat començarà a les 9 del matí amb un esmorzar de pa torrat, llonganissa, cansalada, botifarra, fruita, vi i aigua. 

Com sempre, serà un esmorzar solidari, ja que l’import íntegre del tiquet anirà destinat a La Marató, aquest 2021 dedicada a la salut mental. Un esdeveniment organitzat des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell, amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre i el Molí d’Oli Mas Monsteny, amb l’objectiu de “promocionar un producte del territori i a més, d’alta qualitat, com és l’oli, i donar a conèixer la tasca i el producte dels nostres productors locals”, segons la regidora Mònica Casas.

Es farà també el 3r Concurs d’Allioli, que servirà per demostrar qui té el canell més ben entrenat, el morter més acurat o les mides més ben preses. Aquest concurs és obert a tothom i completament gratuït, i per participar-hi caldrà inscriure’s el mateix diumenge 12, de 9 a 10, a l’estand de l’Ajuntament del recinte de la Terrafira de Nadal. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: